Hlavní obsah
Článek

S moderátorkou Sandrou Parmovou jsme se potkali u příležitosti křtu kalendáře s charitativním podtextem. Ten moderovala a zároveň předávala 660 tisíc korun, které firma věnovala pro nadaci Dobrý skutek. Charitativním akcím se Sandra nevyhýbá, jedna je ovšem trochu na hraně.

"Poslední dobou mám takových akcí docela hodně a těší mne to. Moderovala jsem v nedávné době třeba velký dětský den pro Hanku Kynychovou (55) a její nadaci Hejbejte se a zpívejte. To mne fakt nabilo energií, protože ty děti byly úžasné. A 20. ledna mě čeká moderování prezidentského plesu na Pražském hradě, který má také charitativní podtext a bude pomáhat různým dobročinným organizacím," řekla nám Sandra.

A jak k moderaci plesu přišla? "Zavolal mi Libor Bouček (43) a řekl mi, jestli to s ním nechci moderovat. To je nabídka, která se nedá ani moc odmítnout. Pražský hrad a Španělský sál. Takže jsem teď ve fázi, kdy vybírám šaty, aby to vypadalo krásně do těch honosných prostor. Budou od sourozenců Ponerových," prozradila.

A nemá Sandra strach, jak budou na tenhle její kšeft reagovat lidé? Náš prezident přece jen není všeobecně oblíbený a vzpomeňme si, jaké kritice čelil Daniel Hůlka (55), když přebral státní vyznamenání. "Pro mne je to událost dostat se na Pražský hrad do míst, kam se zas tak moc lidí nepodívá. Z profesního hlediska to beru tak, že vyzkoušet si něco takového je pro mne velká čest," nenechá si zkazit náladu Sandra.

Reklama

Další články

Načítám