Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

I Slováci mají svoji Zorku Hejdovou (33). Blondýnka Diana Hágerová patří mezi nejznámější slovenské moderátorky, stejně jako Zorka moderuje na Evropě 2, na Markíze uvádí Teleráno a také to je pořádná kočka.

Diana je právem považovaná za nejkrásnější slovenskou moderátorku. Je bývalou finalistkou Miss a úspěšnou modelkou. A sexy je neuvěřitelně. Předvedla to i na galavečeru Miss Hasička ČeskoSlovensko, který moderovala společně s českými kolegy Liborem Boučkem (43) a Danielou Písařovicovou (45).

Bohužel pro pány, tahle nádherná blondýnka není k mání. Již několik let chodí se svým moderátorským kolegou Romanem Juraškem a už plánují i rodinu. "Určitě bychom se tomu nebránili. Nejsem kariéristka, rodina je u mě na prvním místě. Shodli jsme se s Romanem, že když to přijde, budeme velmi rádi," prozradila nám krásná blondýnka. "Roman je podle mě partner, který je snem většiny žen. Je pozorný, milý a má správný druh humoru. Jsem velmi šťastná," dodala Diana.

Reklama

Další články

Načítám