Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na televizních obrazovkách už jsme viděli několik dílů soutěže Pevnost Boyard. Moderátor Libor Bouček (43) byl u celého natáčení, proto nás zajímal jeho názor na to, co bylo pro soutěžící z toho, co museli absolvovat, nejhorší.

"Každý má nějaký předsudek, že by něco nezvládl. A pak se k tomu samozřejmě dostane. Pro mě bylo asi nejsilnější, když reportér televize Prima Matěj Rychlý musel skočit z výšky, což nikdy nedělal. Ale zase někdo nesnáší zvířata. Tam není nic nej. Podle mě neexistuje žádný superlativ, co bylo nejvíc," myslí si.

A co by rozhodně nechtěl dělat on? "Asi bych zvládl, nebo minimálně zkusil všechno. Ale myslím, že televize Prima správně uznala, že bude esteticky lepší, když budu ve své standardní pozici, to znamená, že budu ztepile stát, moc se nehýbat a budu jenom mluvit. Takže shrnuto, mohl bych zkusit všechno, ale bylo by to nevysílatelné," byl jako vždy vtipný Libor.

Moderátor velmi rád jezdí na exotické dovolené, ale největší dobrodružství jej potkalo mimo tyto destinace. "Asi největší adrenalin jsem zažil, když se mi začal bortit jeden z mých bývalých vztahů a jednou z mála věcí, co nám z něj ještě zbyla, byla poukázka na bungee jumping," vyprávěl.

"Tak jsme na něj vyrazili, myslel jsem si, že to tam ještě zachráním, a chtěl jsem skočit dohromady. Ale vzhledem k tomu, že jsem nesplňoval váhový limit, museli jsme skočit každý sám. Skákal jsem první, tvářil se statečně, a když už jsem po odpočítávání byl na seskoku, zaslechl jsem slova: ‚Dopr... lano.‘ S tím jsem padal dolů a myslel jsem si, že umřu," dokončil. Ale vzhledem k tomu, že jej stále vídáme, všechno nakonec dobře dopadlo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám