Hlavní obsah
Článek

Už za pár dní odstartuje na webu Sport.cz ve spolupráci s portálem Seznam.cz velké sportovní studio s názvem Božské Rio, které nijak nezaostává za těmi, na které byli dosud diváci zvyklí v televizích, v lecčem je ale i předčí. Diváci se mohou těšit na řadu hostů z řad sportovců i sportovně založených celebrit, hvězdným moderátorem pak bude Libor Bouček (43). Mrkněte na upoutávku, v níž si Libor čte v Bibli a mluví o sportovní bohoslužbě!

„Těším se moc. Sešel se částečně tým, s kterým jsem už dřív dělal přímé přenosy z Ligy mistrů na Prima Cool. Chceme to pojmout tak, aby se lidé dozvěděli ještě něco víc, než budou poskytovat standardní kanály z Ria,“ svěřil se Super.cz Libor, který je velkým fanouškem sportu.

„Budeme se střídat s Lucií Šilhánovou a Radkem Šilhanem. Garancí úspěchu je i to, že oba dva se například vyznají v plavání. Lucie je několikanásobná mistryně republiky v plavání,“ prozradil nám pro mnohé asi překvapivou informaci Bouček.

„Podle mě to bude dobré. Strašně se na to těším, bude to příjemná letní práce. Bude to navíc poprvé, kdy budu mít něco stabilně na internetu, ale vzhledem k tomu, jak jsou digitální média silná, je jasné, že je třeba to vyzkoušet. Tohle je budoucnost,“ dodal Libor Bouček.

Božské Rio startuje už v pátek 5. srpna 2016 na Sport.cz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám