Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Šedá eminence české populární hudby a organizátor hudebních cen Anděl byl v šoku, když se dozvěděl, že se jeho dcera přihlásila do show Hlas Česko Slovenska. "Magdaléna mi to vůbec neřekla," svěřil Super.cz Lešek Wronka (63).

Magdaléně Wronkové je dvacet, už v jedenácti zpívala v muzikálu Bídníci a vystupuje s otcovou kapelou Lewron orchestra. "Říkal jsem jí, že se jménem Wronková to bude mít těžké. V našich poměrech to není výhoda, spíš naopak. Ale snaží se jít vlastní cestou, aby nebyla podezřívána z protekce. Studuje Vyšší hereckou školu a má svůj vlastní pořad Česká desítka na rádiu Rockzone," pochlubil se Wronka, jenž objevil třeba Ewu Farnou.

Magdalénu baví rock, ráda chodí na koncerty a do klubů, přiznává, že se nezříká panáků jakéhokoliv tvrdého alkoholu. V Hlasu zazpívá skladbu Poison od Nicole Scherzinger, tedy stejnou písničku jako dcera Petry Černocké (74) Bára Vaculíková, kterou si v prvním kole vybral do svého týmu Pepa Vojtek (58).

Reklama

Další články

Načítám