Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novou láskou se Super.cz exkluzivně pochlubila dcera hudebního skladatele Leška Wronky (63), herečka Magdalena Wronková. "Je to čerstvé, tři měsíce jsem zamilovaná," svěřila sympatická brunetka, která před 9 lety soutěžila v Hlasu Česko Slovenska.

Chvíli jsme to z ní sice museli tahat, ale prozradila, že se na place při natáčení filmu Cirkus Maximum dala dohromady s kolegou. Vylučovací metodou jsme hned na druhý pokus tipli jeho jméno. Magdalena randí s hercem Petrem Baťkem, jehož známe z řady filmových i seriálových projektů. V našem videu také prozradila, jak s novým partnerem tráví čas.

Batěk je dvakrát rozvedený, ze dvou manželství má dvě děti, patnáctiletou dceru Kristýnu a desetiletého syna Petra. Před Magdalenou měl vážný vztah s o devatenáct let mladší přítelkyní Marcelou.

Pokud jde o vztah s jeho potomky, nemáme o Magdalenu strach, sama sice žádné nemá, ale její hlavní pracovní náplní je v současné době tvorba pro děti. Natáčí pro ně pořady v TV pro děti svého otce Leška.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám