Hlavní obsah
Článek

V létě se hudební producent Lešek Wronka (63) rozvedl s polskou zpěvačkou Halinou Mlynkovou a dnes už září vedle nové lásky. A opět jde o blondýnku z branže. Wronka exkluzivně Super.cz prozradil, že chodí s herečkou, novou hvězdou seriálu Ulice Vendulou Fialovou.

"Před šesti lety jsem se na Valentýna ženil, už jsem více jak přes rok sám, v létě jsme byli s bývalou ženou rozvedeni. A ano, je to tak, jsem znovu šťastně zadaný," řekl Super.cz Wronka.

Novou partnerku poznal díky společné známé. "Kdyby nebyl covid, tak se asi neseznámíme. Dlouholetá kamarádka mi dala tip, sešli jsme se, chodili jsme na procházky, pak dali kafe doma a bylo to. Už spolu žijeme, je to velmi čerstvé," prozrazuje.

Vendula Fialová je herečkou Divadla Na Palmovce, nově ji diváci uvidí v seriálu Ulice, kde ztvárňuje roli Dity. Na obrazovkách už se objevila např. v seriálech Policie Modrava a Ordinace v růžové zahradě 2. Několik let také moderovala počasí v Dobrém ránu a její hlas znají i posluchači rádia Kiss nebo Hitrádia.

"Je velmi zaneprázdněná a myslím si, že je to velmi perspektivní herečka," dodal o své nové známosti Wronka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám