Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Věčné téma boje dobra se zlem je tématem skladby Enigmatic, kterou složil hudebník Lešek Wronka (63), a pro její obrazové ztvárnění v podobě videoklipu si vybral nádhernou violoncellistku Terezii Kovalovou.

Videoklip se natáčel v září ještě před koronavirovými restrikcemi na hradě na Slovensku, nechybí tam ani vlk nebo krkavec. "Ztělesňují symboly dobra a zla stejně jako Terezie, která je v černé podobě zlem a v bílé dobrem," upřesnil hudebník, který se tomuto stylu hudby věnuje už delší čas spíše jako koníčku vedle svých dalších projektů.

Natáčení ve vychytaných kostýmech ovšem dalo Terezii zabrat, zvláště pak nasazování barevných kontaktních čoček. V bílých prý ani nic neviděla, dokonce ani vlka, s nímž točila. Až po natáčení se s ním mohla pomazlit.

"Čočky byly asi největší boj na celém tom natáčení, nasazovala jsem si je poprvé, další den jsem proslzela, ale chtěla jsem, aby to tam bylo, tak jsem to musela přežít," vysvětlovala Terezie, která vypadá opravdu strašidelně, i díky nasazeným drápům na rukou, jak můžete vidět nejen na fotografiích, ale hlavně v ukázkách z klipu v našem rozhovoru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám