Hlavní obsah
Článek

Hudební magnát Lešek Wronka (63) se vždy obklopoval krásnými ženami, ovšem nyní klofl nejen sexy kost, ale navíc slavnou zpěvačku, která v Polsku sklízí úspěchy asi jako u nás Lucie Bílá. Není se tedy čemu divit, že se svou půvabnou Halinou chlubí na každém kroku. Je to fakt kočka.

Zpěvačku Halinu Mlynkovou (37) potkal na jedné pracovní akci, a byla to láska na první pohled. „Hala je úžasná žena a musím říct, že po dlouhé době také člověk, který ví, co chce, a jde si tvrdě za tím,“ pochvaluje si snoubenku Wronka. Ten se v poslední době čím dál častěji objevuje v Polsku.

„Halina v Polsku hodně vystupuje, je tu opravdu hodně slavná. To přináší i nemalé peripetie s médii, jelikož nás sledují na každém kroku. Naštěstí je na to za ty roky zvyklá,“ přiznává Wronka, který již v minulosti v Polsku objevil zpěvačku Ewu Farnou. Zda se mu podaří krásnou snoubenku nejen přivést k oltáři, ale zároveň jí rozjet kariéru i v Česku, ukáže až čas.

Rozhodně má Halina slušně našlápnuto. „Hala připravuje desku, klip a už má rozjednané velice zajímavé hudební aktivity,“ pochvaluje si Wronka.

Sám Lešek Wronka připravuje v příštím roce nejeden hudební projekt. „Nyní připravuji na léto příštího roku premiéru nového projektu Lewron orchestra. Jde o oslavu deseti let tohoto projektu. Dále se chystám na muzikál a další skvělé věci, kterými chci potěšit nejen sebe, ale především diváky a fanoušky. Věřím, že se mají na co těšit,“ dodal Wronka, který se v příštím roce hodlá také oženit, a to přímo na Valentýna.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám