Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ewa Farna (30) dnes slaví teprve jednadvacáté narozeniny, ale už patří k našim nejúspěšnějším zpěvačkám. A to má celou kariéru teprve před sebou!

Česko-polská zpěvačka vtrhla do šoubyznysu jako uragán už coby třináctiletá puberťačka. Rádiové étery tehdy ovládla hitovka Měls mě vůbec rád ze stejnojmenného alba. Za vzestupem talentované dívky stál producent Lešek Wronka (63), který mladičkou zpěvačku vzal pod svá křídla.

Rozpustilou dívčinu s rovnátky, minimem líčidel a rozverným účesem byste dneska sotva poznali. Farna viditelně dospěla a také přibrala nějaké to kilčo navíc.

Kromě nesporných hudebních úspěchů jsou tak často propírány její sexy vnady a majestátní pozadí á la Jennifer Lopez. Z Ewy zkrátka vyrostla pořádná holka krev a mlíko s hlasem jako zvon.

Na svém kontě už má koneckonců celou řadu cen, na něž některé zpěvačky nedosáhnou ani na sklonku své kariéry. Pětkrát po sobě získala Bronzového slavíka a další neméně známá ocenění. Díky svému nespornému hudebnímu talentu si už dokonce vyzkoušela roli porotkyně v pěvecké soutěži SuperStar a letos zasedla také v porotě polské verze hudební soutěže X Factor.

Farna nedávno představila videoklip k písničce Leporelo a na podzim potěší všechny své věrné fanoušky zbrusu novou deskou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám