Hlavní obsah
Článek

Rozkošné miminko i sympatická holčička na fotce je známá česká zpěvačka, jež se v šoubyznysu dokázala prosadit už ve svých třinácti letech. Získala několik hudebních cen včetně bronzových Českých slavíků. Momentálně je sama, ale před pár lety chodila s jedním naším oblíbeným zpěvákem. Už víte?

Ano, je to zpěvačka Ewa Farna (30), která se proslavila nejen v Česku, ale i v Polsku. Pro velký hudební svět ji objevil producent Lešek Wronka (63).

Pod jeho křídly vydala už jako třináctiletá teenagerka úspěšnou desku Měls mě vůbec rád. Pětkrát po sobě dokázala získat bronzového Slavíka a na svém kontě má ve svých devatenácti letech už několik úspěšných desek. V soukromém životě je momentálně sama, ač před dvěma lety randila s pokořitelem Karla Gotta Tomášem Klusem (37).

Fanoušci teď Ewu Farnou poznali v úplně jiné roli. V neděli ji totiž uviděli poprvé coby porotkyni pěvecké soutěže SuperStar. Společně se svými kolegy Pavolem Haberou a Ondřejem Soukupem (72) rozhodují o tom, který talentovaný zpěvák či zpěvačka postoupí do dalších kol a kdo bude naopak nemilosrdně vyhozen.

Kdo by snad čekal, že bude Farna za hodnou holčičku, ten by se mýlil. Ewa umí dát svůj negativní názor hodně ostře najevo, o čemž se například přesvědčila jedna soutěžící, k níž se během nepovedeného vystoupení otočila arogantně zády, aby dala najevo, jak moc se jí nelíbí její pěvecký výkon.

Reklama

Další články

Načítám