Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (47) hodně vydělává, ale také hodně utrácí. A to nejen za luxus pro své ženy, ale i pro sebe. Naposledy se nejlépe placený český moderátor blýskl ve výstředním stylingu na přehlídce Top Secret 2012. Během večera, kdy se sázelo hlavně na extravaganci, nezůstal moderátor v této disciplíně pozadu.

Pro tento večer si Leoš oblékl sametové sako a košili italské módní značky Dolce&Gabbana, pletenou vázanku Zara a turecké kalhoty se sníženým sedem stejné značky. Úlohu šperku mu suplovaly boty Christian Louboutin.

Nejednalo se o obyčejné obutí. Rock-chic tenisky z kolekce „No limit“ z černé kůže s bílou pogumovanou platformou a zlatými hroty si můžete v pražské Pařížské ulici pořídit v hodnotě kvalitního ojetého vozu, tedy v řádu několika desítek tisíc korun.

Boty této značky, které Leoš familiérně přezdívá Labutě, doposud s nadšením pořizoval pro své dámské protějšky. Jelikož velmistr obuvník už nějaký ten pátek navrhuje pánskou řadu, přišel si na své konečně i známý moderátor.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám