Hlavní obsah
Článek

Kapele Eddie Stoilow se povedl opravdu husarský kousek. Do svého nového videoklipu k písničce Elita, na které spolupracovala se zpěvákem Xindlem X, totiž získala hned několik hvězdných jmen a v boxerském ringu, kde se klip z velké části odehrává, si to mezi sebou pěkně zostra rozdávají například Leoš Mareš (47) s Patrikem Hezuckým (43), Kateřina Brožová (56) s Tomášem Hanákem (54), Mahulena Bočanová (57) s Terezou Brodskou (55) nebo Iva Pazderková (44) s Bohumilem Kleplem (53).

Kde se vzal nápad na videoklip, který podle kapely vykresluje český showbyznys, prozradil kapelník David Šmíd. „Chtěli jsme posluchačům poodkrýt svět showbyznysu, se vším pozlátkem a povrchními vztahy, ale zároveň je pobavit. Neuvěřitelně nás překvapilo, jak snadné bylo získat tolik zvučných jmen pro účinkování v našem novém klipu. Nakonec máme tolik materiálu, že bude využit i ve formě krátkostopážního filmu,“ uvedl.

Natáčení si nejvíc užili moderátoři Evropy 2 Mareš a Hezucký. „Vždycky jsem chtěl být jako Rocky Balboa a díky tomuto videoklipu se mi to podařilo. Navíc jsem měl tu ojedinělou příležitost, během boxu knockoutovat sám sebe,“ řekl Mareš. To jeho kolega Patrik Hezucký byl s komentářem poněkud stručnější. „Fuck off, au bum au. Šmejde,“ smál se.

Malou, ale významnou roličku přijal také šéf moderátorů Michel Fleischmann, který si zahrál reportéra celebrit a náležitě si to užíval. „Eddie Stoilow mi splnili dvě celoživotní přání: stát se komentátorem sportovního klání, ale hlavně, stát se součástí hudebního profesionálního klipu. Konečně někdo, kdo si všiml mého pravého talentu,“ řekl Fleischmann.

Reklama

Další články

Načítám