Hlavní obsah
Článek

Patří mezi nejvlivnější Čechy na Instagramu. Leoš Mareš (47) díky více než miliónu sledujících na sociální síti vydělává velké peníze, ale čas od času se mu podaří vybrat finanční prostředky i pro potřebné. Nyní se zapojil do sbírky na podporu válečných veteránů a rázem se mu podařilo vybrat úžasnou sumu peněz.

Výzvu na podporu sbírky umístil moderátor na Instagram velmi brzy ráno. „Nemůžu spát, protože nás čeká velký den. Je den válečných veteránů,“ nechal se slyšet Leoš ve stories.

„Strašně rádi bychom vybrali symbolickou částku 11 miliónů 111 tisíc 111 korun,“ uvedl Leoš na sociální síti a následně zveřejnil příběhy jedenácti lidí, kterým by měly peníze pomoct. „Když vidím ty příběhy, tak si myslím, že není třeba nic dodávat," uvedl Mareš a zopakoval částku, kterou si organizace vzala za cíl vybrat.

Jeho přání velmi brzy začalo dostávat reálnou podobu. V ranním vysílání Evropy 2 za přítomnosti dalších hvězd, jako je například Jaromír Jágr, či Richard Krajčo, prodal svou kytaru za milión korun. Sám pak přidal ze svého částku 111 111 korun. „Pomáháme těm, kteří za nás sloužili. Podpořte nejen válečné veterány, ale i další, co za nás slouží, tedy těžce zraněné hasiče, záchranáře a policisty,“ vyzýval Leoš Mareš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám