Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Monika Marešová (43) si na geny rozhodně nemůže stěžovat. Při pohledu na její šarmantní maminku Helenu, která nedávno oslavila 60. narozeniny, je jasné, že se manželka Leoše Mareše (47) stárnutí bát nemusí.

Monika vyrazila s maminkou na Ibizu a dámskou jízdu si patřičně užívají. Protože jsou na sociálních sítích obě aktivní, podělily se z dovolené o pár společných snímků a fanoušci jen nevěřícně kroutí hlavou, jak skvěle paní Helena vypadá. Někteří dokonce v komentářích napsali, že působí jako dvě kamarádky nebo sestry.

Dle všeho má Monika se svou maminkou skvělý a opravdu kamarádský vztah, stejně tak i oblíbený moderátor, který se svou tchyní nedávno trávil volno na chalupě, v době, kdy jeho manželka odletěla na dovolenou s kamarádkami. Leoš tak vyvrátil všechny omílané vtipy o tchyních, protože on si relax s manželčinou maminkou naprosto bez problémů a ve veselé náladě užil.

Reklama

Další články

Načítám