Hlavní obsah
Článek

SuperStar 2020 se stala Slovenka Barbora Piešová, která si od diváků v superfinále vysloužila největší počet hlasů. Výkony finalistů byly v prvních dvou kolech velmi vyrovnané a ani ctěná porota si netroufala tipovat, kdo skončí na pátém a čtvrtém místě.

Barbora Piešová a její proměna v Superstar

Do finálové trojice nakonec nepostoupili Giovanni Ricci a Dominika Lukešová, což mnohé překvapilo. O to těsnější byly pak výkony top trojky ve složení Diana Kovaľová, Martin Schreiner a Barbora Piešová. Vítěz ale mohl být jenom jeden.

V prvním kole excelovala Bára s písní I´m So Excited. Ve druhém, československém kole předvedla neméně přesvědčivý výkon s písničkou Milovanie v daždi, a porotu absolutně odrovnala v kole třetím songem Next To Me.

Výkonem dojala k slzám i samotného Leoše Mareše (47). Že bylo vítězství zasloužené, se shodli i porotci, mezi nimiž překvapivě, virtuální formou zasedla i novopečená maminka Monika Bagárová.

Bára si odnesla nejen výhru dva milióny korun, ale také zkušenosti, které jsou k nezaplacení, jak by mohla jako bývalá účastnice SupeStar potvrdit i sama Bagárová.

Reklama

Další články

Načítám