Hlavní obsah
Článek

Manžel Adely Vinczeové (43), dříve Banášové, se na sociálních sítích svěřil s něčím, co všem slovenským i českým fanouškům oblíbené moderátorky vyrazilo dech.

Viktor Vincze (29) prozradil, že jeho ženě byla diagnostikována začínající rakovina děložního čípku. Učinil tak z důvodu, aby motivoval i ostatní ženy k preventivním prohlídkám. Právě pravidelná návštěva lékaře usměvavou moderátorku, která v minulosti uváděla s Leošem Marešem (47) SuperStar, zachránila.

„83 procent mého instagramového publika tvoří ženy a mnoho z vás mi píše, že byste chtěly být jako moje manželka. Dobře tedy, teď máte možnost. Objednejte se ke svému gynekologovi! Díky Adélčinému dlouhodobému poctivému přístupu jí v ružinovské nemocnici nedávno vyřešili nabíhající rakovinu děložního čípku. Bezbolestně, za pár minut,“ píše moderátorčin muž v příspěvku na sociální síti.

Adela Vincze s manželem Viktorem

Ke sdílení svého příběhu s veřejností moderátorku pravděpodobně přesvědčilo osobní setkání s jistou ženou v nemocnici, která pravidelné kontroly zanedbávala a rakovina už jí napadla i jiné části těla. „Preventivka by přitom rozvíjející se chorobu s velkou pravděpodobností odhalila a až 94 procent případů následně vyléčila. Jako v případě Adélky,“ vysvětluje Vincze dál a nabádá ostatní, aby podobná témata přestala být pro společnost tabu.

Reklama

Další články

Načítám