Hlavní obsah
Článek

Svým hlasem ohromují v SuperStar ženy i muži všech věkových kategorií. Porotci se ale letos poprvé setkají na castingu s mužem i ženou v jedné osobě.

Předvést svůj talent dorazí korpulentní umělkyně, která si říká Tiffany Biggest. Ve skutečnosti se jedná o třicetiletého Františka, který se živí jako barman. Ve volném čase rád předvádí travesti show, ve které se prezentuje jako žena. „Je to taková moje zábava, můj koníček, přivýdělek,“ říká zpěvák alias Tifanny.

Porota ve složení Pavol Habera (61), Monika Bagárová (29), Marián Čekovský, Patricie Pagáčová (35) a Leoš Mareš (47) neskrývají překvapené obličeje už při Františkově příchodu. Dříve než zjistí, jak se věci mají, jsou ohromeni kostýmem, který si amatérský zpěvák na konkurz vybral. Modrá róba a lesklé volány na sebe samy o sobě strhávají veškerou pozornost.

„Jsi tu teď za sebe, za tuto paní, ne za Františka Kořínka?,“ ptá se barmana drsný porotce Pavol Habera. „Teď jsem tady jako Tiffany, nikoho jiného nenapodobuji,“ odvětí s úsměvem František. „Zkrátka v tobě žijí dvě osobnosti,“ konstatuje slovenský porotce.

Tiffany si vybrala známou píseň Stín katedrál, kterou nazpíval jak Václav Neckář, tak i Petr Muk. Podívejte se ve videoukázce, jak se na vystoupení bude tvářit porota.

Reklama

Další články

Načítám