Hlavní obsah
Článek

Pracovní cesta Moniky Marešové (43) do Dánska odstartovala velmi slibně. Půvabná brunetka se stala českou tváří kolekce internetového módního obchodu. Po příletu si dopřála honosnou večeři s kolegy, včera absolvovala focení v roli modelky. Bohužel, do třetice ji nepotkalo nic dobrého. Manželka Leoše Mareše (47) bylo okradena.

„Dnes měl být velmi výjimečný den… Bohužel se mi stala nepříjemná událost - z hotelového pokoje mi byla odcizena krabička se šperky (hodnotu nebudu uvádět - u některých z nich se nedá ani vyčíslit - dárek k narozeninám, výročí, či šperk po babičce,“ posteskla si prostřednictvím příběhu na sociální síti. „Ráno mi tak uletělo letadlo do ČR a já proseděla půl dne na policii. Přišla jsem o něco cenného, ale zároveň jsem si o to víc uvědomila, kolik věcí ve svém životě, na rozdíl od jiných, mám,“ snažila se Marešová najít pozitiva v tak nepříjemné situaci.

Společně se svým manželem Leošem se Monika zapojila do akce s názvem Dobroden, v rámci které účastníci věnují jednu korunu za jednoho sledujícího na Instagramu.

„Věci zůstanou jen věcmi, i když se k nim vážnou vzpomínky, ty jsou ale cennější. A co je ještě cennější, je zdraví, domov a láska, a proto i já se tento rok připojuji k Dobrodnu a věnuji částku 330 tisíc na dobrou věc,“ uvedla Marešová, jejíž instagramový profil sleduje právě 330 tisíc lidí.

Reklama

Další články

Načítám