Hlavní obsah
Článek

Manželka Leoše Mareše (47) průběžně zásobuje sociální sítě svými fotografiemi v plavkách. Postavičku má Monika Marešová (43) štíhlounkou jako mladinká dívka, i když už jí táhne na čtyřicet. Zadarmo to ale není.

Vyhledává zejména zdravou stravu. "Zdravé jídlo mám ráda, ale občas si zaprasím a dám si třeba pivo a smažák s dvojitou tatarkou. Postavu mám stejnou asi patnáct let, je to i cvičením, protože mám ráda jógu a pilates, to dělá takové hezké dlouhé svaly. Já tomu říkám stažený králík," řekla nám Monika.

Vedle ní si vylepšil postavu i její muž. "K ničemu mu ho nenutím, jídlo mu neodpírám. Leoš je klasik, miluje rohlíky a májku a jeho nejoblíbenější jídlo je řízek s bramborovým salátem a kaší. Přes to vlak nejede," prozradila.

Monika ovšem doma moc nevaří a vyřešila to krabičkovou dietou. "Vaření jsem ještě nepropadla, myslím, že to teprve přijde. Vařím, když máme doma Leošovy syny. Jinak jsme na krabičkách, vyhovuje nám to, protože nám to zajišťuje pět jídel denně," vysvětlila.

"Je to jednoduché. V momentě, kdy si člověk zvolí nějaký styl života, tak to není trápení. Hlavně si myslím, že trápit se nemá smysl. Dáte si prostě čokoládu, ale nesežerete ji celou, ale jenom půlku. Ne čtvereček! To už je stejné jako se jenom podívat na obal," uzavřela Monika.

Reklama

Další články

Načítám