Hlavní obsah
Článek

Karel Gott (†80) ve středu potěšil všechny své fanoušky, když si na internetu založil profil na Instagramu. Ve videu informoval příznivce o tom, že s nimi bude prostřednictvím svého profilu více komunikovat.

Sledující Gottovi rázem přibývali po tisících, ale jaké bylo Mistrovo překvapení, když zjistil, že mu účet na Instagramu zmizel. Zřejmě se stal terčem hackerského útoku.

„Pan Karel Gott si ve středu okolo poledne založil jediný pravý instagramový profil. Díky podpoře Leoše Mareše (47), který o tomto profilu informoval na svém Instagramu, přibylo do večera 30 tisíc followerů. Krátce před 20. hodinou byl zřejmě profil pana Gotta napaden hackery, jelikož ani on sám se k němu nemůže dostat,“ napsala Super.cz Gottova mluvčí Aneta Stolzová. Někdo se pravděpodobně snažil Gottův instagramový úspěch zneužít ve svůj prospěch.

„Pana Gotta velmi zaráží, že v průběhu večera někdo cizí založil další profily Karla Gotta, které se tváří jako oficiální. Jakmile bude vše vyřešeno, pan Gott bude o svém jediném oficiálním profilu na Instagramu informovat prostřednictvím svého Facebooku,“ dodala mluvčí.

Brzy se tak snad zpěvákův profil opět zprovozní. Do té doby si na další videa s Mistrovými vzkazy budeme muset počkat.

Karel Gott není jedinou celebritou, jejíž profil na Instagramu zneužili hackeři. Nedávno hackeři napadli účet herečky Alice Bendové (50) a missky Andrey Bezděkové (29). Totéž se v minulosti přihodilo i modelce Nikol Švantnerové (31), zpěvačce Anně Slováčkové (28) či bývalé Playmate Martině Gavriely (45).

Reklama

Další články

Načítám