Hlavní obsah
Článek

Leoš Mareš (47) si potrpí na velká gesta. Mamince k narozeninám pořál písní, která zazněla na jeho loňském koncertě v O2 areně. I když má jako zpěvák své limity, nelze mu upřít snahu udělat dojem.

Během vystoupení si slavný moderátor troufl na největší hit skupiny Lunetic Máma. Ten věnoval své mamince, která mu fandila z prvních řad. Z detailních záběrů bylo vidět, jak je paní Marešová dojatá, o něco víc pak svým výkonem pobavil posluchače. Pěveckým počinem se teď Leoš pochlubil i na sociálních sítích při příležitosti oslavy 66. narozenin své maminky. Ve videu ale nezazní z jeho úst snad jediný čistý tón a situaci zachrání až členové skupiny Lunetic, kteří falešnou verzi oblíbeného hitu "vyladili".

Ze svého výkonu si ale moderátor umí udělat legraci, a tak k narozeninovému přání ještě přidal i pár výstižných hashtagů jako #ZpěvákRoku #TakLístkyNebylyLevnéTakJsemSeSnažilSprávněIntonovat #BohuželToNevyšlo.

Fanoušci upozornili na jeho hlasové nedostatky, ale ocenili jeho záměr. „Zpíváš děsně, ale je to úplně jedno. Přání pro mamku je totální pecka!“ objevilo se v diskuzi stejně jako: „Tak nějak zpívám i já, ale když miluješ, není co řešit.“

a href="https://www.instagram.com/p/Bwod5EfhDzV/?utm_source=ig_embed&utm_medium=loading" target="_blank">

Zobrazit příspěvek na Instagramu

>

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám