Hlavní obsah
Článek

Na ostrově Bali si v lednu užívala dovolenou snad polovina českého showbyznysu. Nechyběl zde ani jeden z nejvýraznějších představitelů zábavního průmyslu Leoš Mareš (47), kterému na dovolené dělala společnost manželka Monika (43).

V jednom z prvních videovzkazů z ostrova, které Leoš zveřejnil na sociální síti, si Monika postěžovala, že jí manžel nepořídil dost reprezentativních fotek, kterými by mohla oživit svůj profil na Instagramu. Od té doby se moderátor zjevně snaží a fotí o stošest.

Naposledy své sledovatele na internetu módní redaktorka potěšila fotkou v plavkách v retro stylu. Snímek v kompletu složeného ze zavinovacího vršku a bombarďáčků s vysokým pasem komentovala v překladu slovy „Šťastná opička”. Fotku v podobném outfitu označila slovy „Tarzanova holka.”

U soukromého bazénu s krásným výhledem do džungle Monika nepózovala pouze v plavkách, ale pochlubila se také snídaní, kterou páru hotelový personál naservíroval na vodní hladině přímo na plovoucím podnose. To je život, panečku.

Reklama

Další články

Načítám