Hlavní obsah
Článek

Veronika Arichteva (37) ještě nedávno zářila ve StarDance, teď se ale proměnila v sexy andílka se svatozáří. Společně se svými kamarádkami z pořadu 3v1 Nikol Štíbrovou (37) a Martinou Pártlovou (44) to rozjely v tradičním vánočním klipu Evropy 2, kde se svým pořadem působí.

V bláznivém videu nechybí ani další tváře rádia. Nezklamal například Leoš Mareš (47), který se i tentokrát, byť jako jediný bez kostýmu, pustil do rapování. A samozřejmě nemohl chybět ani jeho parťák Patrik Hezucký.

„U našeho vánočního songu se mi líbí, že pokračuje v nastavené tradici. Doufám, že i příští rok natočíme stejně jako letos další kvalitní vánoční song. Hledal bych ve vodách nějakých hitů,“ myslel už na další rok Patrik Hezucký z Ranní show.

„A já bych k tomu chtěl říct, že kromě té části, kde vystupuji já, je to velmi kvalitní píseň,“ doplnil ho kolega Leoš Mareš.

„Potvrzuji, že až tady na výkon Leoše se jedná o velmi profesionálně odvedenou práci,“ dodal se smíchem Hezucký. Na vánoční klip se podívejte ve videu.

V rádiu už ale myslí i na to, co je čeká v příštím roce. Už v březnu proběhne 7. ročník Hudebních cen Evropy 2. Následovat bude tradiční večerní afterparty, kam kromě kapely Chinaski dorazí i známá finská rocková kapela Rasmus.

Reklama

Další články

Načítám