Hlavní obsah
Článek

Na jedné straně ikonický zpěvák, na druhé legendární moderátor s raperskými ambicemi. Karel Gott (†80) a Leoš Mareš (47) to dali dohromady v nové verzi písně o věčném mládí.

Hit Být stále mlád už v této podobě zazněl na velkolepém červnovém koncertě Karla, kde Leoš hostoval. Nyní došlo i na videoklip, který společný singl doprovází. Mareš měl tento nápad už před lety, ale musel si počkat na to, až bude jeho popularita srovnatelná s Mistrem.

Karel Gott původně předělávku hitu Forever Young z repertoáru kapely Alphaville nazpíval s německým raperem Bushidem. A tím Leošovi překazil plány. Stejný nápad měl už v roce 2002. „Tenkrát jsem se styděl za Karlem Gottem jít. Věděl jsem, že by kluk v kožichu s takovým přáním působil dost trapně. Ten nápad jsem zaplašil, ale moje slova už existovala, tak jsem je využil na svém druhém albu. Píseň se jmenovala Už jsme zase starší,“ zavzpomínal Mareš.

Když v roce 2010 uslyšel Karla s Bushidem, postesknul si, že nejednal dříve. Nakonec ale na spolupráci s Mistrem přece jen došlo. Na výsledek se můžete podívat na videu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám