Hlavní obsah
Článek

Známý internetový mystifikátor Kazma (38) už ve své One Man Show na webu Stream.cz vypekl kdekoho. Naposledy se pokusil napálit Leoše Mareše (47) a nafingoval na něj autonehodu. Mareš sice na Kazmovu hru nepřistoupil, protože nechtěl působit jako oběť nevinného žertu, ale Kazma i tak natočil díl, který způsobil rozruch a pomohl dobré věci. Připomeňte si nejpovedenější Kazmovy akce!

Falešná Katy Perry i napálená Heidi Janků

Když před třemi lety koncertovala v Praze zpěvačka Katy Perry (39), nemohl u toho chybět ani Kazma a jeho tým. Do hotelu, kde byla ubytovaná skutečná Katy Perry, přivezl obří auta, ochranku a dvojnici zpěvačky. Když falešná Katy Perry vyrazila před hotel, strhla na sebe veškerou pozornost fotografů a fanoušků.

Do celé akce se navíc zamotala i Heidi Janků, které štáb nakukal, že se potká se svými velkými fanoušky, dětmi z dětského domova. Ve skutečnosti se ale jednalo o „zklamané“ fandy Katy Perry.

Jim Carrey na Českých lvech

Na vyhlášení filmových cen Český lev 2015 se objevil hollywoodský herec Jim Carrey (62). Pořadatelé uvěřili, že je to on, ale ve skutečnosti se jednalo o najatého dvojníka.

Organizátoři naletěli Kazmovi, který vymyslel kolosální podvod a celou dobu všechny vodil za nos. Všichni si tak mysleli, že jednají s agenty hvězdného Jima Carreyho a jako takového ho i během vyhlášení cen představili.

Nastrčený herec v Prostřenu

Rekordy sledovanosti překonala One Man Show díky fenomenálnímu dílu, kdy se Kazmovi podařilo vtrhnout do pořadu Prostřeno, kam nastrčil herce Karla Ondrku, jenž předstíral Tourettův syndrom.

V Prostřenu spal v rakvi a prohlašoval, že se mu líbí obnažené babičky. Navíc vůbec nevařil, ale nechal si tajně připravit pokrmy od michelinského kuchaře. Kazma se svým týmem Ondrku „dirigoval“ přes ukryté sluchátko. Televize celou dobu neměla tušení, co se v Prostřenu odehrává za geniální mystifikaci.

Dvojník Biebera a rvačka s bodyguardy

Kazma si tentokrát vyšlápl na zpěváka Justina Biebera (30). Z mladíčka z Ostravy udělal jeho dvojníka a fanynky šílely nadšením, když jim těsně před skutečným koncertem s reálným Bieberem zahrál na střeše obchoďáku, který sousedí s O2 arenou.

Později došlo i na schůzku s reálným Bieberem, což ale nedopadlo dobře a došlo ke rvačce s jeho nabušenými gorilami.

Močící hokejový fanoušek

Kazma si vystřelil ze zahraničních médií, která považovala za pravé video, na kterém opilý americký hokejový fanoušek vtrhne do šatny ruského nároďáku a vymočí se do brusle kapitána Pavla Dacjuka, což se mělo stát přímo během mistrovství světa v Rusku. Video ale vzniklo v Česku ve falešné hokejové šatně. A bylo tak věrohodné, že napálilo ruská i britská média.

Fingovaná autonehoda

Tak tady to na první pohled vypadalo, že se Kazmovi fórek moc nevydařil. Rozhodl se totiž napálit Leoše Mareše, který se vsadil, že bude jezdit celý měsíc jen v trabantu a pokud ho někdo uvidí v jiném autě, odevzdá mu své ferrari. Kazma na Leoše nastražil autonehodu a moderátor neváhal v rámci pomoci zacouvat jiným autem než zmíněným trabantem.

Tím prohrál sázku, ale odmítl ferrari odevzdat, což nakonec nevadilo. Cílem Kazmy totiž nebylo obrat Leoše, ale podpořit kampaň 1/10 upozorňující na smutný fakt, že jen jeden z deseti řidičů zastaví u autonehody a poskytne pomoc.

Reklama

Další články

Načítám