Hlavní obsah
Článek

Velmi rychlou návštěvu absolvovala v Česku Michaela Kociánová (29). Topmodelka přiletěla z Londýna do Prahy ve středu, aby se zde o den později zúčastnila česko slovenského finále modelingové soutěže Schwarzkopf Elite Model Look 2018 pro Českou a Slovenskou republiku a den po galavečeru zase odletěla zpět do Anglie.

Na tuto akci se nejúspěšnější slovenská topmodelka velmi těšila. Zvlášť se nemohla dočkat, až se potká se svými kamarádkami, modelkami. „Těšila jsem se na Denisu Dvořákovou. Ona je nová ambasadorka pro Českou republiku. Spolu jsme začínaly a dělaly jsme spolu fashion weeky. Já žiji v Anglii a ona na Slovensku a čas, který spolu trávíme je menší,” uvedla Kociánová. Ta společně s Dvořákovou během galavečera ve Španělském sále vyhlašovala nejúspěšnější začínající modely.

„Letos i minulý rok finalisté nezklamali. Bylo velmi těžké vybrat toho nejlepšího,” uvedla také Kociánová, která jako jediná Slovenka předváděla na show Victoria’s Secret. V minulosti svým šarmem okouzlila nejednoho úspěšného muže. Randila s exmanželem Madonny (65), britským režisérem Guyem Ritchiem, fotbalistou Filipem Šebem, nebo moderátorem Leošem Marešem (47).

Reklama

Další články

Načítám