Hlavní obsah
Článek

Libor Bouček (43) už je ostříleným moderátorem, který na televizních obrazovkách působí už pěknou řádku let. Za tu dobu pořádně zmužněl a nechal si narůst vousy. Však už mu také za tři roky bude čtyřicet let.

V době, kdy měl ještě daleko do třicítky balil fanynky na chlapeckou tvář. Zkrátka nevinnost sama. Klučina v pruhované košili na Primě moderoval například pořad Bar (2006) či VyVolené (2005).

Teď už je z něj ostřílený matador a vrhl se do spolupráce s moderátorským esem Leošem Marešem (47). Společně s ním a Angee Svobodovou budou uvádět interaktivní zábavnou show 1 proti všem.

„V každé epizodě se bude rozdělovat jeden a půl miliónu korun. A princip je jednoduchý, nebudeme chtít po divácích žádné vědomosti ani znalosti, ale pouze dobrý odhad,“ prozradil Bouček s tím, že má pro diváky připravené otázky a úkoly, jejichž odpovědi nenajdete ani na internetu, ani v encyklopediích a knížkách.

Od moderátora řekněme pořadů pro náctileté se tak Libor posunul k rodinnému typu pořadů. A kdoví, třeba už s partnerkou Gábinou Bendovou plánují i prvního potomka.

Co podle vás sluší Liborovi víc? Hlasujte v anketě pod článkem.

Co sluší Liborovi víc?
Tvář bez vousů, je roztomilejší
6,9 %
Sekne mu, když je zarostlý. Působí mužněji
53,6 %
Ani jedno, tak jako tak se mi nelíbí
39,5 %
Celkem hlasovalo 478 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám