Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dokonalou figuru zocelenou cvičením by jí mohla závidět nejedna o mnoho let mladší modelka. Není tedy divu, že se Monika Marešová (43) čím dál častěji objevuje před objektivem fotoaparátu právě v roli foceného objektu. Nedávno se stala jednou z tváří kolekce svého stylisty a kamaráda Filipa Vaňka, který zpracoval kolekci dámských a pánských obleků a smokingů s jistým špičkovým krejčovstvím.

Na focení manželce nejznámějšího českého moderátora sekundovala dvojčata Miroslav Dubovický a Martin Dubovický. Ani před nimi, ani před fotografem Benediktem Renčem se sexy brunetka nebála svléknout do podprsenky, přes kterou oblékla dámský oblek.

„Dobře se mi s dvojčaty fotilo. Měli jsme super tým a s výsledkem jsem moc spokojená. Toužila jsem po dámském smokingu, což je docela složité sehnat. A Filip, který mě už nějaký ten pátek obléká, navrhl, že mi nechá ušít ne jeden, ale hned několik smokingů. Měla jsem svoji představu, Filip ji dotvořil a Bernhardt ušil do dokonalosti,“ řekla Monika Marešová

U samotného focení nechyběl Leoš Mareš (47), do práce prý ale nijak nezasahoval. „Nic neříkal. Byl u focení, ale vlastně teprve dneska poprvé uvidí výsledek našeho snažení,” říká Monika Marešová.

Reklama

Další články

Načítám