Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Blogerka Aneta Mikšíčková, která si říká A.n.d.u.l.a, se letos dostala mezi desítku nejlepších blogerů na známé sociální síti založené na fotkách. Ve finále má velkou konkurenci jako Leoše Mareše (47), Nikol Štíbrovou (37) nebo Shopaholic Nicol.

"Je to obrovská čest, vůbec jsem to nečekala. Jsme z toho všichni hrozně hotoví. Nikdy jsem nečekala, že bych byla v top 10," řekla Super.cz Aneta. "Možná je to proto, že jsem žena z lidu," usmívá se.

Aneta je známá svým smyslem pro humor a platí za nejvtipnější ženu internetu. Navíc s dokonalou vymakanou postavou, kterou často ukazuje. Co na to říká její manžel?

"Z 80 procent mě sledují ženy, někdy s tím manžel úplně nesouhlasí, ale nechce mě brzdit v mém osobním rozvoji. Konzultuji to s ním. Snažím se dávat odvážné fotky, ale ne sprosté a vulgární. Přeci jenom jsem pro některé ženy motivace, tak jim ukazuji, že to jde. Není se úplně za co stydět, myslím," dodala Aneta. A co má na sobě umělého? "Vlasy a prsa. Nemám problém to přiznat," dodala.

Reklama

Další články

Načítám