Hlavní obsah
Článek

Leoši, klobouček! Rozhlasový a televizní moderátor, který se rád chlubí tím, že neumí zpívat, chystá po jarním úspěchu další vystoupení, tentokrát v mnohem větším měřítku. Vypadá to, že čtyřiadvacet tisíc diváků (a kdo ví, jestli nakonec ne i víc), se může radostí zbláznit a že tak bude na Leoše Mareše (47) vyprodáno během necelých dvou dnů!

Ještě před pár lety ho někteří předčasně odepisovali, považovali jeho kariéru za ukončenou a prorokovali mu hořký konec. Posměváčkům ale vytřel zrak. Dnes je totiž ještě víc na špici než předtím, vydělává peněz, o kterých se většině může leda tak zdát, také se mu daří v soukromí, a navíc se vrátil ke zpívání.

Letos na narozeniny uspořádal hned dva koncerty. Sice se bál, že bude ve Foru Karlín sám, nakonec ale bylo tak natřískáno, že se zdaleka nedostalo na všechny.

A tak se s domovským rádiem rozhodli zopakovat příští rok koncert znovu, ale ve větším. V pondělí vyhlásil, že 24. dubna bude mít vystoupení v O2 areně, kterou se mu rekordně podařilo vyprodat už za devět a půl hodiny. Většina koncertů se přitom prodává týdny, ba i měsíce, aby se vůbec částečně tahle obří hala zaplnila.

„Jsem až dojatý. Nikde neprobíhala vůbec žádná reklama, jen jsem umístil dvě videa na sociální síť a mluvil o tom v rádiu. Nedalo se nic dělat, pětadvacátého dubna bude druhý koncert,“ řekl Super.cz Leoš, který slibuje živou kapelu, hvězdné hosty a pochopitelně i kožichy. Předprodej začíná ve středu od osmi hodin a pořadatelé očekávají, že se po lupenech opět jen zapráší.

Takovou rychlost prodeje v nejznámější české hale skoro nezažili. S Leošem se prý může poměřovat jen málokdo, jestli vůbec. Tentokrát tedy ani tenhle známý spíkr rozhodně nemusí dávat veřejně najevo obavu, že by rapoval jen sám pro sebe a pro zvukaře!

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám