Hlavní obsah
Článek

Sbalili slavné ženy a občas se na ně kvůli tomu snáší drsná kritika. Hezouni Michal Hrdlička (35), který je dnes již snoubencem tenistky Karolíny Plíškové (32), a Radek Filipi, jenž randí s mnohonásobnou slavicí Lucií Bílou (58), si z toho ale nic nedělají a slávu, kterou kvůli svým přítelkyním získali, používají i k dobré věci!

Oba dva se totiž sedmého října potkají při Běhu města Dobříše, při kterém se pomáhá charitě. Účastní se ale i Leoš Mareš (47).

„Naše štafeta bude velmi silná, apeluji na své spolubojovníky Radka, Leoše a Petra Větrovského, aby přípravu rozhodně nepodcenili, protože v cíli je lepší být mrtvej než druhej,“ vzkázal fešák z New Yorku parťákům.

„Na běh se těším, jsem z Berouna a často jsme přes Dobříš jezdili. Znám i místní zámek a teď si poprvé Dobříš proběhnu,“ prohlásil Leoš. Toho k běhání přivedla Monika Koblížková, má za sebou už několik závodů. A určitě mu ve fyzičce pomohou i jeho břišáky, ke kterým se překvapivě dopracoval.

To Radek Filipi připomíná spíš Terminátora než Usaina Bolta. Proto se poctivě připravuje.

„Jsem rád, že můžu běžet v tak prestižním týmu, ale musím potrénovat, abych na Dobříši neudělal ostudu," uvedla hora svalů.

Uvidíme, jestli pány přijedou podpořit i jejich známé drahé polovičky a kdo z nich bude mít nejlepší čas a pokoří v rychlosti ostatní!

Reklama

Další články

Načítám