Hlavní obsah
Článek

Měl to být hec a dárek k narozeninám, ale nakonec to byl i skvělý kšeft! Řeč je o dvou dubnových koncertech moderátora Leoše Mareše (47), který sám přiznává, že jeho interpretace textů nemá se zpěvem nic společného. Jeho domovské rádio na nich přesto vydělalo peníze, které by jiné produkce umělců mohly jen závidět!

Při prezentaci poslechovosti rozhlasových stanic Radio projektu zástupce eventové agentury No Limits, která spadá pod Leošovo rádio Evropu 2, prozradil, že příjmy z obou vystoupení činily deset miliónů korun. Na koncerty dorazilo sedm tisíc lidí, lístky stály od tisícovky do deseti tisíc korun.

A přestože výprava byla drahá, světelná show, zvuková aparatura a pronájem Fora Karlín vyšly na slušné peníze, i díky tomu, že se podařilo sehnat hodně sponzorů, si rádio přišlo na velmi slušné peníze.

„Když jsem přišel na scénu, zlomil se mi hlas. Byl jsem hotový. Trochu jsem tu atmosféru čekal, ale stejně mě to sebralo. Cítím obrovskou vděčnost za to, že jsem včerejšek mohl prožít, s pokorou se teď vrátím k moderování,“ říkal po koncertě Mareš, který se vždy dušoval, že pro peníze to nedělal.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám