Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Po účasti na filmovém festivalu v Karlových Varech se Leoš Mareš (47) vydal na dovolenou do nezvyklé destinace, na japonskou Okinawu. Na dovolenou v Asii prakticky okamžitě navázal cestou na řecký ostrov Kréta, kde moderátora a jeho partnerku Moniku Koblížkovou čekala partička přátel.

Během tohoto cestovatelského šílenství neměl moderátor šanci ani vyměnit si doma zavazadla. „Letěli jsme z Japonska prakticky rovnou na Krétu. Náhodou jsem si nechal na hotelu vyčistit a vyprat věci, které jsem měl špinavé za dovolenou. Před odletem mi to přivezli v úhledně zabalených krabičkách, košile byla dokonce nejen vyžehlená, ale měla i papírové límečky, jako když kupuješ novou. Všechny věci jsem pak jen přeložil do kufru na jinou dovolenou,” popsal svou vychytávku moderátor na vyhlášení výsledků tenisového turnaje Advantage Cars Prague Open.

„Přijeli jsme z Kréty kvůli této akci, já už tohle setkání moderuju čtvrtým rokem. Pokud bych tady dneska nemoderoval, tak bychom tam ještě zůstali, protože tam bylo nádherně,” řekl Leoš. Po několika týdnech strávených na hotelu se ale Leoš těší, že si bude s partnerkou Monikou užívat domácí pohody. „Stačilo, bylo toho hodně a nemůžu tohle dělat donekonečna.”

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám