Hlavní obsah
Článek

Sotva se Monika Koblížková stala díky svému partnerovi Leoši Marešovi (47) známou, nasadili jí rovnátka, která by někdo mohl považovat za hendikep. Módní redaktorka se s tím smířila, dokonce skousla i to, že se lékařské pomůcky nezbaví ani před účastí na karlovarském filmovém festivalu, jak si přála.

„Když jsem byla na poslední kontrole, tak mi paní doktorka říkala, že by bylo škoda je sundat o měsíc dva dřív, než by bylo třeba. Říkala jsem si, že to s rovnátky zvládnu,” řekla na Mattoni koktejl festivalu Monika, která bude mít čistý úsměv v září, nebo začátkem října.

Koblížková je nadšená z výsledku a už teď vidí, jak se za poslední měsíce její čelist změnila. Sama tvrdí, že to má lepší efekt, než když si před lety nechala chirurgicky zvětšit poprsí. „Bylo to nejlepší rozhodnutí, které jsem udělala,” říká.

Leoš Mareš považuje svou partnerku s rovnátky za roztomilou. „Leoš by chtěl, abych si je nechala, protože mu to přijde cool,” říká Monika a jedním dechem prozrazuje intimní detail: „Já se ale těším, až mi je sundají, protože se moc nechci líbat. On to ale nevnímá.”

Reklama

Další články

Načítám