Hlavní obsah
Článek

Hodně pánů bez fantazie musí Leoš Mareš (47) minimálně štvát. To, jaké dárky vymýšlí pro svoji partnerku Moniku Koblížkovou, by je nenapadlo ani v nejbujnějších představách. A nemusí kvůli darům pouze sahat pořádně hluboko do peněženky a létat soukromým letadlem na operu do Vídně...

Důkazem je kniha fotografií, kterou jí věnoval k jejich druhému výročí. A není to jen tak obyčejná fotokniha se snímky, které zachycují jejich společné okamžiky. Kam na tyhle nápady chodí? "Asi stejně, jako když moderuju, tak musím pořád něco vymýšlet, tak to má stejně i v soukromí. Jsem už takový," krčil rameny.

"Ale myslím si, že není potřeba být nějak zahanbený, protože i drobnost, ať je jakkoliv malinká, tak je stejně cenná jako nějaké velké gesto. A my to měli letos velmi skromné, nic velkého a okázalého," míní Leoš, který vzal Moniku jen na víkend do Anglie.

Pokud jde o knihu fotografií, Leoš čerpal ze snímků, které pověsila Monika na její Instagram. "Je to taková moje speciální akce, kdy jsem chtěl knižně vydat Moničin Instagram. Nejsou to náhodně posbírané fotky, ale čistě od prvního dne, kdy jsme se poznali, dva roky jejího Instagramu," vysvětloval.

"Nejen že ty fotky mapují náš společný život, ale myslím si, že ten Moničin výtvarný vklad je hodný vydání. Myslím, že můj Instagram by vydat knižně nešel. Neumím dělat fotky tak jako ona, neumím je tak řadit. Ona to má jako umělecký počin. Fotit může každý, ale ne každý je Mario Testino," přirovnal partnerku ke slavnému fotografovi a my nadhodili, že po pěti letech vztahu už by jí mohl k výročí rovnou udělat i výstavu v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám