Hlavní obsah
Článek

Leoš Mareš (47) si po mimořádně vydařených dvou koncertech ke svým narozeninám naordinoval odpočinek v Ománu. S přítelkyní Monikou Koblížkovou si evidentně užívá, i když se to neobešlo bez něčeho, co by u jiného mohlo znamenat rozpad osobnosti. Leoš totiž udělal něco, co by od něj nikdo nečekal!

„Tři dny jsem měl vypnutý telefon. Žádné zprávy, žádné telefonování, bez sociálních sítí a celkově bez internetu. Prostě si představte, že máte tři dny telefon v zamčeném kufru,“ napsal Leoš kam jinam než na svou sociální síť.

Kdekdo by si v dnešní digitální době plné hashtagů, selfíček, živých vysílání a svěřování se s každou událostí v životě skoro zbláznil, kdyby nemohl být tak „neskutečně dlouhou dobu“ se svými virtuálními kamarády.

Leoš, jenž ale na sítích slaví mimořádné úspěchy a daří se mu na nich taky solidně vydělávat, to zvládl i bez utišujících prášků a návštěv psychologů.

„Nic se nestalo a bylo to moc příjemné. Knížky, drinky, povídání nebo jen tak přemýšlení. Chtělo by se říci, že by to tak mělo být častěji, ale proč vlastně? Žádné poučování nebo moralizování ode mě nečekejte. Ať si každý dělá, co chce. Já jsem si dal tři dny oraz, bylo to fajn, ale zítra na tu síť zase něco dám. Klasika. Dovolenková vytahovačka. Vždyť to znáte,“ napsal sympaticky Leoš, který to má v hlavě pořádně srovnané a na rozdíl od spousty prázdných vytahovačů většinou uveřejňuje věci k zamyšlení či pobavení.

Reklama

Další články

Načítám