Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během focení obálky a pictorialu čtvrtého čísla magazínu Elle Man se odehrálo hned několik premiér. Je asi zbytečné dodávat, že se Leoš Mareš (47) pochlubil parádní postavou, pro kterou ho motivoval David Beckham (48) a Ryan Gosling, neboť jeho fotky vidíte na všech novinových stáncích.

„Domluvili jsme se na tom, že Elle Man bude první časopis, kde bude Leoš mluvit o tom, že chce mít tělo jako Ryan Gosling. Do měsíce od naší domluvy proběhlo focení a je na něm vidět, že cvičení bere vážně, ostatně jako všechno ostatní,” nechala se slyšet šéfredaktorka magazínu Andrea Běhounková.

Na fotkách nepředvádí jen vysekané břišní svalstvo a napumpované bicepsy, ale pozorný divák si všimne i jeho nového tetování, které jeho tělo zdobí od podzimu. Ti, kteří znají moderátora blíže, tak vědí, že se permanentnímu zdobení těla doposud úspěšně vyhýbal. „Je pravda, že konkrétně tohle tetování ještě nikdo neviděl,” přiznal se Leoš, na jehož levém zápěstí mu dělá parádu ornament o velikosti dětské dlaně. V rozhovoru v magazínu byl Mareš velmi otevřený a prozradil spoustu svých triků, jak poprvé v životě nabyl postavu snů, s námi ale o svém tetování příliš mluvit nechtěl. „Jeho symboliku bych si rád nechal pro sebe,” řekl s úsměvem.

Vzhledem k tomu, že v jeho životě teď významně zamíchala kartami jeho láska Monika Koblížková, jejíž tělo zdobí nejedna kérka, tak se dá předpokládat, že to s ní má co do činění.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám