Hlavní obsah
Článek

Rozhodl se udělat své milé velké překvapení a opravdu se mu to povedlo! Leoš Mareš (47) dostal přítelkyni Moniku Koblížkovou nečekanou cestou do Paříže, o které neměla ještě pár minut před vstupem do letadla ani tušení!

Moderátor se pochlubil zážitkem na své sociální síti. Do města lásky odletěli s Monikou na pár hodin na otočku, prakticky jen kvůli tomu, aby se tam romanticky navečeřeli.

„Rád dělám svým blízkým překvapení. Není nic lepšího, než je vidět šťastné,“ řekl nám k tomu stroze sám Mareš, který se ale nechtěl o cestě s médii podrobněji bavit.

Naštěstí se pochlubil kamarádům a ti si nenechali nic pro sebe. „Vykomunikoval to prakticky během pár hodin. Říkal, že si tajně vzal její i svůj pas, oznámil jí, že jedou na večeři do jednoho malého penzionu za Prahu a cestou že musí vyzvednout něco na Zličíně. Odtamtud jel směrem na letiště, ale Monika si ničeho nevšimla, protože celou cestu naoko řešil nějaký strašně důležitý telefonát. Kam letí, poznala vlastně až z francouzského pozdravu stevarda,“ řekla nám jedna z nejbližších duší Leoše.

Jak by ale mohla nic netušit, když procházela přes odbavení? „Bylo to jinak. Pan Mareš se slečnou Koblížkovou využili služeb VIP salónku, kde proběhlo i odbavení, takže se opravdu neměla jak dozvědět, kam letí,“ dozvěděli jsme se na samotném letišti.

Z malého penzionu za Prahou se pak vyklubal jeden z nejluxusnějších hotelů v celé Paříži, Four Seasons, kde noc stojí klidně i tolik, kolik si běžný Čech vydělá za půl roku.

A Monika byla opravdu v šoku. „Děkuji za kouzlo. Na pár hodin v Paříži,“ pochlubila se fotkou na sociální síti.

Leošovi zkrátka romantická gesta opravdu jdou. Ale nejenom ta. Teď třeba nečekaně překvapil žáky gymnázia v pražské Ústavní ulici, kteří připravili vánoční divadelní hru, jež se nese v duchu čekání na jeho příchod. Vyslyšel prosbu jejich profesorky a mládež svou přítomností totálně rozhodil...

Reklama

Další články

Načítám