Hlavní obsah
Článek

Leoš Mareš (47) možná někomu leží v žaludku, nikdo mu ale nemůže upřít, že je pracovitý, má čich na peníze a spousta lidí ho jistě bude považovat i za talentovaného. Rok 2016 prožil v takovém luxusu, že se jeho nepřátelům budou vzteky potit drobáky v ruce!

Přítelkyni například hned v březnu vyvezl na tajnou luxusní dovolenou do Brazílie. Krátce nato letěla Monika Koblížková soukromým tryskáčem na ples do Vídně. A ne sponzorsky, Leoš vše poctivě do posledního haléře zacvakal. V květnu ji zase vyvezl do Cannes na filmový festival, kde si musela připadat jako hollywoodská hvězda.

V srpnu utratil milióny za dovolenou na Ibize, měli nejdražší apartmá a přepravovali se dokonce vrtulníkem. A v září od něj dostala luxusní model za sto tisíc. Těch dárečků za rok bylo ale podstatně víc.

Během roku se také ukázalo, že díky čichu na peníze by už v životě nemusel sáhnout na práci. Jako první zjistil, že se i na sociálních sítích dají vydělávat milióny, o kterých se některým ani nesní. Není divu, že ho už známé české tváře žádaly o schůzku a o rady, jak se mu přiblížit.

Kromě rozhazování za pro někoho zbytečnosti ale několikrát v roce také prokázal, že má i srdce. Vytáhl třeba peníze z miliardáře pro děti, běžel také charitativní štafetu, později i půlmaraton, a když slavil čtyřicátiny, společně s přáteli na dobročinné účely poslal neuvěřitelnou sumu.

Leoš zkrátka umí žít a ještě k tomu navíc i pomáhat...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám