Hlavní obsah
Článek

O slavných jako novinářka pouze psala a nikdy netoužila po tom, aby se stala jednou z nich. Ovšem kvůli tomu, že začala chodit s Leošem Marešem (47), si Monika Koblížková musela na zájem novinářů zvyknout. „To, že bych se cítila ve společnosti v roli Leošovy partnerky jako ryba ve vodě, rozhodně nehrozí. Ti, kdo mě znají, tak vědí, že si neumím na nic hrát, tak se snažím být co nejvíc přirozená,” nechala se slyšet Monika.

Koblížková je ráda, když může svou přítomností ve společnosti pomoct dobré věci. Když ji tedy oslovila Barbara Nesvadbová, aby společně s dalšími známými tvářemi na vlastní kůži odprezentovala její novou kolekci, neváhala. Výtěžek z prodeje modelů totiž putuje na zafinancování procedur Elen Szymanzské v rehabilitační klinice Axon. „Tohle byla pro mě jasná motivace. Moc ráda jsem Báru podpořila a potěšilo mě, že můžu mít na sobě její věci,” řekla dojatě Monika.

Na otevření concept storu v pražské Kotvě by se Koblížková stejně objevila. Akci totiž moderoval její partner. „Často se nám stává, že se naše diáře propojují. Oba jsme si říkali, že se na tuhle akci moc těšíme,” dodala Koblížková.

Nejen šéfredaktorka české mutace jednoho z nejvýraznějších módních magazínů Harper´s Bazaar vytvořila vlastní módní kolekci, něco podobného chystá i partnerka Leoše Mareše. „Jednám s jednou italskou módní značkou, že bych pro ně navrhla mini kolekci. Toužím po tom, vytvořit některé kousky, které by měly být základem šatníku, ale ne všude se dají sehnat,” vysvětlila svůj plán Monika Koblížková.

Reklama

Další články

Načítám