Hlavní obsah
Článek

To, že se moderátoři Leoš Mareš (47) a Patrik Hezucký neberou až tak vážně, jsme si už zvykli, dokazují to každé ráno v Ranní show. Teď se po osmi letech nechali odění do hábitů nafotit pro novou kampaň Evropy 2. Schválně, koho vám Patrik Hezucký připomíná?

Zajímavé je porovnání se staršími kampaněmi rádia, kdy byl Hezucký rozhodně štíhlejší než dnes a Mareš pózoval ve svém oblíbeném kožichu či s luxusním fárem.

V kampani, jež startuje od prvního listopadu, vystupují moderátoři jako guruové českého éteru. „No nevím, jestli jsem guru éteru, ale každopádně jsem na Evropě 2 už dlouho. Výhodou rádia ale je, že se v něm nemůžete okoukat,“ míní Leoš Mareš.

„Já jsem díky kampani objevil oblečení, které mi sedí, a cítím se v něm pohodlně. Jako guru chci dosáhnout nejvyšší mety. Mířím až do Vatikánu,“ vtipkoval Hezucký.

Příští rok budou oba moderátoři slavit 20. výročí svého působení v rádiu. „Aktuální reklamní kampaň dokazuje, že první dvě dekády byly pouze naším začátkem působení na Evropě 2. Zbývajících 80 let plynoucí z naší smlouvy bude stát za to,“ uzavřel.

Reklama

Další články

Načítám