Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na otevření nového obchodu se značkovou módou přišla přítelkyně Libora Boučka (43), modelka Gabriela Bendová, společně s partnerkou Leoše Mareše (47) Monikou Koblížkovou. Oproti ní je ale Popelkou, kterou její princ spoustou luxusních dárků nezahrnuje.

"Libor se vždycky pochlapí, když mám třeba narozeniny nebo když mě chce za něco odměnit, ale že by mi něco kupoval každý den nebo každý týden, tak to ne. Je to takový standardní vztah, kdy odměňujeme jeden druhého," řekla nám Gábina.

Garderóbu za statisíce jako Leoš Monice na karlovarský filmový festival rozhodně Bouček Gábině nepořídil. "To určitě ne. Dokonce jsme spolu na festivalu ve Varech ještě ani nebyli. Jezdíme tam jenom za naším kamarádem," odpověděla na otázku nákupů Bendová.

Zajímalo nás, co nejdražšího, čím ji opravdu dostal, Libor Gábině pořídil. "To byla tahle kabelka, kterou jsem dostala k mým pětadvacátým narozeninám a zároveň k promoci," prozradila. Pokud jde o šperky, tak od něj dostala náušnice. "Prstýnek furt ne," smála se.

Sama prý nakupuje ráda. "Nakupovala bych furt, ale mám mantinely podle mojí výplaty. Takže nakupuju v konfekci a doplním to nějakým dražším kouskem, který mám třeba od Libora," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám