Hlavní obsah
Článek

Leoši Marešovi (47) už nastal drsný pracovní režim každodenního vstávání do rádia. "Budík mi zazvoní každé ráno v pět hodin. Vstávám líp než dřív, to jsem si ho po pěti minutách posouval. Teď vstanu na první zazvonění a začal jsem se ráno sprchovat, to jsem dřív nedělal," překvapil nás Mareš drobností ze soukromí.

Leoše jsme potkali na kapitánském večírku, kde se zastavil s přítelkyní Monikou Koblížkovou. Kvůli zmíněnému vstávání jenom na skok. Ale užil si to i tak, večírky, kde jsou lidé v maskách, ho prý baví. "Mám to rád, protože si myslím, že když se lidé musí připravit, tak si toho víc váží, že tam jsou," míní. "Čím víc je to stojí úsilí, tím jsou šťastnější a líp se k sobě chovají, protože do toho něco investovali. Když dělali týden na kostýmu, víc si to užijí," dodal.

"Slýchávám o tom, že to lidi dělají čím dál častěji, že se třeba parta přátel vypraví na večeři a všichni jsou v bílém. Nebo že jsou jako tenisté nebo hollywoodští herci. Trochu jim závidím, protože moji přátelé jsou strašně líní, a kdybych jim to navrhnul, tak to nikdo nesplní. Jediný model, kdy to splnit museli, byly moje narozeniny. To jsem se inspiroval filmem Deník Bridget Jonesové a opravdu tam byli faráři a kurtizány. Bylo to zábavné a všichni ti duchovní byli jiní, fakt si s tím kluci dali práci a bylo to super," vyprávěl nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám