Hlavní obsah
Článek

Na otevíračku nového kasina se známé krásky dost vyparádily. Pánové pomalu nevěděli, které mají koukat míň do očí a víc do naditého výstřihu. Jen u jednoho se ten večer spletli. Přítelkyně Leoše Mareše (47), který večer moderoval, Monika Koblížková sice dávala víc na odiv své dokonalé nožky v mini a ultra vysokých podpatcích, ale díky bleskům fotoaparátů vyniklo, jakým se může chlubit dekoltem.

Do gala se hodily i Linda Finková nebo Kateřina Kornová, které česká kasina vůbec neznají. "Já byla naposledy asi před třiceti lety v Monte Carlu," pochlubila se nám Katka v modelu z butiku, jehož opening moderovala. "Vím, že na mě je to dost pestré, ale v rámci honoráře jsem si kromě těchto šatů vybrala ještě další tři kousky, které taky nejsou černé," svěřila.

"Já zase byla poprvé a naposledy v Las Vegas. Bavilo mě, že tam nalévají hráčům zdarma, ale asi to dává smysl," smála se v kasinu na pražském Poříčí, kam prý hledala model na slavnostní opening na poslední chvíli, Linda Finková. "Našla jsem v šatníku opravdu úžasné šaty, ale měly obrovskou díru. Tak snad tyhle budou stačit," ujišťovala se Linda, která si jinak kvůli velkému pracovnímu vytížení na parádu moc nepotrpí.

Trauma z toho, že ji v poslední době moc nefotí, měla Agáta Prachařová (38). "Propaguji svoji značku a moc výstřihů tam nemám. Tak snad aspoň to tílko pomůže," věřila Agáta, kterou doprovázel manžel Jakub Prachař (40), a pro jistotu se trochu poválela po hracím stole, aby působila dostatečně provokativně.

Reklama

Další články

Načítám