Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kdykoli se Leoš Mareš (47) se svou partnerkou Monikou Koblížkovou objeví ve společnosti, tak dokonale ladí a velmi jim to sluší.

Je to logické, neboť móda tuhle populární dvojici baví stejně jako cestování. Monika se navíc módou coby redaktorka společenského časopisu živí. Leoš je zase stále pod dohledem svého stylisty Filipa Vaňka.

Jako ze žurnálu byla tedy dvojice na zahradní party organizované v rámci štvanického tenisového turnaje Advantage Cars Prague Open 2016. Monika pro tuto příležitost oblékla sněhobílé šaty značky Fendi. Díky perforovanému materiálu a délce sukně nad kolena se model dokonale hodil na podobnou letní příležitost. Kráska šaty doplnila lehce kontrastní smaragdovou kabelkou Dior na řetízku a obutím Christian Louboutin.

Všimněte si, že i Leoš byl velmi podobně oblečený. V jeho outfitu dominovala bílá barva. Jedinou vadou na kráse je, že místo džínů mohl zvolit plátěné kalhoty, které by této příležitosti sedly více. Je ale dlužno dodat, že zvolil stejnou značku bot jako jeho partnerka, což se jen tak nevidí.

Reklama

Další články

Načítám