Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Leoš Mareš (47) tentokrát v Karlových Varech dlouho nepobyl. Zvládl nějaké pracovní povinnosti, navštívili s přítelkyni Monikou Koblížkovou pár večírků a zase odjeli. "V neděli jedu na dětský tábor, ani jsme tady nestihli zajít na kachničku a oplatky ochutnáme asi až v autě," řekl nám Leoš.

Ten ještě před odjezdem stihl moderovat jednu z posledních akcí, odpolední koktejl na terase s luxusním šampaňským a ústřicemi, kde se předávala cena za nejlepší filmový plakát festivalu. Tu od umělecké poradkyně festivalu Evy Zaoralové převzali tvůrci plakátu pro soutěžní film Jana Hřebejka Učitelka.

Mezitím jsme probrali s Leošovou přítelkyní Monikou Koblížkovou její outfit. Už nevyužila služeb vizážistů, a tak šminky nahradila velkými slunečními brýlemi. Zato se nám pochlubila náramky, které měla na obou zápěstích. "Kopírují tvar kostí, takže se přizpůsobí ruce a vůbec netlačí," ukázala nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám