Hlavní obsah
Článek

Není žádným tajemstvím, že velká láska mezi Leošem Marešem (47) a Michaelou Kociánovou (23) je minulostí. Míša a Leoš na sebe přestali mít čas a jejich vztah prý postupně vyšuměl. Zdá se, že nejúspěšnější slovenská topmodelka dlouho po rozchodu netruchlila.

Super.cz se podařilo vypátrat, že v srdci supermodelky se probudily city k bývalému příteli, fotografovi Dylanovi Don Dirkovi. Veleúspěšná slovenská kráska a módní fotograf se potkali před nedávnem na fashion weeku v Paříži a opět mezi nimi přeskočila jiskra.

„Stará láska nerezaví. Míša a Dylan spolu chodili už dřív a zase se k sobě vrátili," prozradila nám Míšina kolegyně. Mladý pohledný fotograf žil v minulosti v Praze, kde se stýkal s pražskou zlatou mládeží. V současnosti volnomyšlenkářský fotograf žije střídavě v Mnichově, Londýně a Los Angeles a fotí pro italský Vogue. Díky své profesi a divokému životnímu stylu se Dylan často setkává s hvězdami světového modelingu. Pojí ho přátelství s Lindou Vojtkovou a Karolínou Kurkovou (40). Svým přátelům se Dylan také pochlubil, že po focení s Lindsay Lohan (37) strávil s divokou herečkou noc.

Je otázkou, jak dlouho to dvojici v obnoveném vztahu bude klapat. Dylan je velmi časově zaneprázdněný focením v Evropě a Míša hned po absolvování castingů Elite Model Look po slovenských městech odjíždí dělat módní show do Číny. Je tedy otázkou, jestli se tito dva zaneprázdnění mladí lidé vůbec potkají a jejich vztah opět nevyšumí do prázdna.

Reklama

Další články

Načítám