Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Manželka moderátora Hlasu Česko Slovenska Leoše Mareše (47) Monika Marešová (49) po rozchodu s dopravním magnátem Markem Lehečkou v květnu minulého roku dlouho zůstávala sama. Zatímco její stále ještě muž Leoš střídal jednu modelku za druhou, Monika se zamilovala až po uši teprve nedávno. A podle našich informací jde o mladého pohledného kolouška. Ten však nemá vůbec nic jisté.

„V průhonickém parku jsme viděli Moniku Marešovou s nějakým moc hezkým klukem. Objímali se a líbali, vodili se za ručičku jak hrdličky. Určitě už není sama,“ informovala nás všímavá čtenářka. A skutečně, po ověření se její zpráva ukázala jako pravdivá. „Raději bych to vůbec nijak nekomentovala,“ řekla nám sice zdráhavým hlasem sama sympatická maminka dvou dětí Monika, ale její přítelkyně byla sdílnější.

„S tím klukem jsou teprve v začátcích. Ale otázka je, jestli jim to vydrží. Monice připadal velmi sympatický, i na romantické procházky, včetně té v průhonickém parku, s ním chodila. Ale až když toho druhého víc poznáte, zjistíte, zda stojíte o to s ním být,“ tvrdí kamarádka Marešové. Monika si u mládence prý všimla povahových vlastností, které jí zrovna nevyhovují, a tak přemýšlí, zda s ním vůbec spojit svou budoucnost. „Možná, že z toho nakonec nic nebude. Monika je mámou dvou dětí a nemůže si dovolit být s někým, u koho si není stoprocentně jistá tím, že jí bude oporou, a že se na něj bude moci spolehnout,“ dodala kamarádka manželky Leoše Mareše.

Takže možná dřív, než láska stačí vypuknout naplno, bude se Marešová už ohlížet po někom lépe vyhovujícím...

Reklama

Další články

Načítám