Hlavní obsah
Článek

V netflixovém trháku K zemi hleď! si Jennifer Lawrence (33) zahrála mimo jiné s Leonardem DiCapriem (49), Meryl Streep (74) nebo Jonahem Hillem (38). A právě práce s posledním zmíněným kolegou byla pro herečku velmi náročná, jak nyní přiznala. Pověstný vtipálek Hill totiž dělal, co mohl, aby ji na place rozesmál.

„Je ze všech nejhorší. Bylo to opravdu, opravdu těžké točit s Jonahem a nekazit záběry záchvaty smíchu,“ prozradila v rozhovoru pro Vanity Fair.

„Jednou strávil celý den tím, že si na mně trénoval nadávky. Bylo to boží. On a Meryl umí skvěle improvizovat. Je to prostě mistr komedie. Všichni jsme to zkoušeli, ale nikdo to neumí jako Jonah,“ dodala.

V katastrofické komedii Jonah ztvárnil syna a pobočníka prezidentky USA, kterou si zahrála Meryl Streep. Kromě zmiňovaných se ve filmu blýskne také Cate Blanchett, Kid Cudi, Tyler Perry, Chris Evans, Timothée Chalamet a Ariana Grande.

Netflix uvedl snímek na Štědrý den a chválu na něj pějí kritici i fanoušci. A co se sledovanosti týče, vyhrává to aktuálně i u českých diváků.

Reklama

Další články

Načítám